Toolbox

Communicatiemateriaal Kwitten


Wil je zelf aan de slag gaan met de Kwit-campagne als lokaal bestuur, vereniging, bedrijf, kinderopvang, ...? Dat kan! Hieronder kan je al ons materiaal gratis downloaden. 

Comminicatiemateriaal Kwitten

Affiches

Banners

Basisteksten

Mee kwitten kan makkelijk door onze campagne te delen in je eigen kanalen. Alle communicatiemateriaal van de campagne vind je op deze pagina. Deel gerust en laat je inspireren door de basisteksten en de copy de we uitwerkten voor sociale media.

 

Radiospots

Social

Hieronder vind je 18 video's die je kan gebruiken op social media. Deze video's zetten we ook in op Facebook en Instagram. De teksten voor je post vind je hierboven bij de basisteksten. Scoor samen met Axel KWITsel met je herbruikbare drinkfles, ontdek BabyKWITten en zing mee met KWITney Spears.

Online zijn Facebook en Youtube niet de beste match. Voor je eigen post gebruik je dus best de mp4-bestanden die je hier kan downloaden.

Pagina 1 van 2
— 9 artikelen per pagina
Toont 1 - 9 van 18 resultaten.

Compilatievideo mopjes

De beste flauwe mopjes aan elkaar geplakt in een filmpje dat ideaal is om op een scherm te tonen tijdens het wachten of gewoon voor wie niet voldaan is met korte mopjes!

Video Kwitkot

Op 17 november lanceerden we onze Kwittencampagne samen met Dominique Van Malder. Dat deden we met het Kwitkot. Een Kwitkot? Dat is een frituur zonder wegwerpmateriaal. 300 bezoekers aten een frietje in hun eigen meegebrachte potje of een herbruikbaar frietbakje. De actie vormdehet startschot voor onze campagne om Vlaanderen te stimuleren om minder wegwerp te gebruiken.

Kwit mee

Een reekst affiches waarme je kan tonen dat je mee kwit! Materiaal voor je winkel, je koffiebar, je hele stad of gewoon thuis.
Responsive Image

Affiches Natuur en Bos en recyclageparken

Agentschap Natuur en Bos en verschillende intercommunales steunen de lanceringscampagne. Hier vind je materiaal dat we specifiek ontwierpen voor hen.