Toolbox

Kwitmateriaal evenementen (NEW)


Hier vind je alle materiaal om tijdens je event helemaal Kwitproof te communiceren. Je kan aan de slag met het materiaal dat wij al klaar stoomden of je gebruikt onze bronbestanden om het materiaal helemaal aan jouw event aan te passen. Heb je twijfels over het materiaal dat je ontwierp of je mist nog iets? Neem gerust contact op met ons communicatieteam.

Alle Kwitmateriaal

Een overzicht van het beschikbaar materiaal vind je in de PDF hieronder. Wil je meteen alle bronbestanden downloaden klik dan op de .zip-file. 

Voor je event

In aanloop naar je event wil je natuurlijk je bezoekers informeren over je keuze voor Kwitbekers en/of Kwiteetgerei. Je kanaal kies je zelf, maar hier vind je alvast een aantal visuals die je meteen op sociale media kan gebruiken. Wil je de visual zelf nog aanpassen. Download dan de bronbestanden
Je vindt verschillende voorbeelden. Enkel Kwitbekers, enkel eetgerei of - voor de échte kwitters - zowel bekers als eetgerei.
Responsive Image
Responsive Image

Tijdens je event

Tijdens je event blijf je je bezoekers informeren, maar wil je hen ook vlot de weg wijzen naar de bar of de inruilstand. En natuurlijk wil je ze op weg naar huis ook nog even prikkelen om hun beker zeker in te leveren en hun waarborg te innen. Uitleg over je waarborgsysteem? Ook daar maakten we een voorbeeldje voor de verschillende systemen. Een pak materiaal. Je vindt hier een aantal voorbeelden, maar ga zelf aan de slag met de designs. Alle brondbestanden voor tijdens je event, kan je downloaden. 
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

Na je event

Een kwitter stopt ook na het event niet. Je bezoekers bedanken en jullie resultaten delen kan je via een aantal eenvoudige visuals voor social media. Zelf aan de slag? De bronbestanden kan je downloaden.
Responsive Image

Team pers & communicatie

woordvoerder
Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140
E-mail
communicatie@ovam.be