Ga terug
Enquête voor grootkeukens: hoeveel voedsel gaat er verloren?
Ziet u ook elke dag eten in de vuilnisbak belanden? U bent (helaas) niet alleen. Voedselverspilling zit overal. Gemiddeld verspillen grootkeukens zo’n 30 tot 40 % van hun productie!
Daar willen de Vlaamse overheid, Kostwinners en FoodWIN iets aan doen. Samen met alle grootkeukens in Vlaanderen gaan ze voor de helft minder voedselverspilling tegen 2030. Overschot van gelijk!
Werkt u in een grootkeuken? Hebt u enig idee hoeveel voedsel er bij u verloren gaat? Vul voor 25 oktober de bevraging in en maak kans op een persoonlijk adviesgesprek met de experten van FoodWIN. De geanonimiseerde resultaten worden begin november bekend gemaakt in de nieuwsbrief De Winnende Keukens.
Team pers & communicatie
Voor persvragen kan u hier contact opnemen.
- Adres
- Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid - Telefoon
- 015284140