Ga terug

Inschrijvingen 5de ENSOr-workshop geopend

Nieuwsbericht ยท Jan 24, 2024 4:39:00 PM
ENSOR_3

Ontdek de wereld van diffuse bodemverontreiniging tijdens de 5e ENSOr-workshop op 14 en 15 maart op de Tour & Taxis site te Brussel. Dit internationaal evenement, gewijd aan het aanpakken van zorgwekkende stoffen in diffuse bodemverontreiniging, brengt vooraanstaande experts samen onder het Belgische Europees voorzitterschap.

Waarom deelnemen?
Duik in de complexiteiten van diffuse bodemverontreiniging, een wereldwijde uitdaging voor bodemgezondheid, (drink)waterbronnen en voedselveiligheid. Anders dan puntvervuiling, blijft diffuse verontreiniging uit verspreide bronnen, vaak onopgemerkt.

Hoe moeten we hiermee omgaan?
Ontdek innovatieve oplossingen en inzichten van experts.

Wat te verwachten?
Neem deel aan boeiende discussies en workshops over de impact van diffuse bodemverontreiniging op hergebruik van grond, drinkwaterbescherming en voedselveiligheid. Leer over innovatieve methoden voor monitoring en risicobeoordeling. Ontdek hoe deze inzichten leiden tot effectieve besluitvorming en acties.

Word een deel van de oplossing!
Sluit aan bij beleidsmakers, onderzoekers, saneringsdeskundigen en andere belanghebbenden om samen de toekomst van bodembescherming vorm te geven. De 5e ENSOr-workshop biedt de perfecte gelegenheid om kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan. Daarnaast bieden we u een boeiend cultureel randprogramma aan om de schilder Ensor te vieren! 

Mis het niet! Bekijk het programma en schrijf u nu gratis in.

 


 

Team pers & communicatie

Voor persvragen kan u hier contact opnemen.

Hebt u een persvraag? Stel ze hier:

Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140