Ga terug

Ontdek de eerste winnaars van de Henry van de Velde Awards 2024 en stem op uw favoriet

Nieuwsbericht · Nov 14, 2023 3:36:00 PM
Visual HVDV 2024

De Henry van de Velde Awards vieren hun 30e editie in 2024 en vandaag heeft Flanders DC de eerste winnaars van dit jubileumjaar bekendgemaakt. 

De Henry van de Velde Awards zetten producten, projecten, diensten en systemen van ontwerpers en bedrijven uit Vlaanderen in de spotlight. Deze prestigieuze awards worden toegekend aan creaties die dankzij doordacht design een positieve en opmerkelijke impact hebben op onze economie, omgeving en samenleving. De geselecteerde winnaars illustreren het voortdurende streven naar innovatie in de wereld van design.

De jury evalueerde honderden inzendingen en kwam tot een selectie van 3 winnaars per categorie: Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Environment, Graphics, Habitat en Spaces.

Alle winnaars ontdekt u op henryvandevelde.be.  
​​
​Op de feestelijke uitreiking van de Henry van de Velde Awards op 23 januari 2024 in Bozar in Brussel ontdekken we wie naar huis mag gaan met de Gold, Silver en Bronze Award per categorie. Ook de winnaars van de Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en Public Gold Awards worden dan bekroond. ​

Publieksprijs

Heeft u een favoriet project? Via henryvandevelde.be kunt u tot en met 15 december om middernacht stemmen op één van de verschillende designprojecten. Wie weet sleept uw favoriete project de Public Gold Award in de wacht. 

Team pers & communicatie

Voor persvragen kan u hier contact opnemen.

Hebt u een persvraag? Stel ze hier:

Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140