Ga terug

Resortecs wint Henry van de Velde Ecodesign by OVAM Award voor circulaire innovaties in textielsector

Nieuwsbericht · Feb 7, 2023 9:05:00 PM
Resortecs team HVDV

Een volledig circulaire mode-industrie. Dat is de ultieme droom van Cédric Vanhoeck en Vanessa Counaert van Resortecs. Zij werkten een innovatief proces uit waardoor textielproducten op een hoogwaardige en geautomatiseerde manier gedemonteerd en gerecycleerd kunnen worden. Ze zijn dan ook de verdiende winnaars van de Henry van de Velde Ecodesign by OVAM Award 2023. De Henry van de Velde Awards werden uitgereikt op 7 februari in Bozar in Brussel door Flanders DC, in samenwerking met de OVAM.  

>> Lees het volledige persbericht 

>> Bekijk het filmpje

De uitreiking van de Henry van de Velde* Awards is het jaarlijkse hoogtepunt in de Belgische designsector. Alle winnaars ontdekt u op www.henryvandevelde.be
Bovendien worden alle winnende ontwerpers, bedrijven en projecten ook tentoongesteld in de Foyers van Bozar. De expo loopt van 8 februari tot 2 april 2023. De toegang is gratis. 

(*Henry van de Velde (1863-1957) was een kunstschilder, productontwerper, vormgever en architect en één van de belangrijkste vertegenwoordigers van art nouveau in ons land.) 

Team pers & communicatie

Voor persvragen kan u hier contact opnemen.

Hebt u een persvraag? Stel ze hier:

Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140