Ga terug

Slotvent over circulair aankopen gemist? Herbeleef het hier

Nieuwsbericht · May 25, 2023 4:21:00 PM
banner circular procurement

Op donderdag 11 mei organiseerden de partners van het Interreg NSR ProCirc project het evenement 'Circular Procurement: Time to Scale Up!' in het European Committee Of The Regions in Brussel. Het was een inspirerende conferentie waarbij interactie met de deelnemers centraal stond. Enthousiastelingen van de circulaire economie konden resultaten en prestaties delen met elkaar en samen bekijken hoe we verder kunnen gaan en kunnen opschalen. 

Wie het gemist heeft of de inhoud opnieuw wil bekijken, kan de introductievideo  van ProCirc bekijken, waarin een uitgebreid overzicht van de initiatieven wordt gegeven. Daarnaast kunt u de opname van het online evenement 'Circular Procurement: No Time to Waste!' opnieuw bekijken om dieper in te gaan op de discussies en presentaties die zijn gedeeld.

Op de website vindt u alle outputs en de vijf aanbevelingen voor het opschalen van circulair aankopen. Bekijk het volledige rapport en ga door alle outputs en lessen. Verder kunt u deel uit maken van de online community op LinkedIn door lid te worden van de 'Circular Procurement Learning Network'.

Interreg NSR ProCirc is opgezet om te experimenteren, implementeren en te leren over circulair aankopen. Gedurende 4,5 jaar hebben de ProCirc-partners meer dan 30 circulaire aankoopprojecten geïnitieerd en ondersteund. We hebben verschillende tools en handleidingen voor circulair aankopen ontwikkeld en gepromoot, Communities of Practice gefaciliteerd en waardevolle ervaringen en nieuwe inzichten opgedaan over hoe we de circulaire economie kunnen versnellen via aankopen.
 

Team pers & communicatie

Voor persvragen kan u hier contact opnemen.

Hebt u een persvraag? Stel ze hier:

Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140