Ga terug

Gratis communicatiemateriaal voor uw event

Nieuwsbericht · Jul 7, 2022 3:41:00 PM
Affiche Kwitten-campagne

De zomer van 2022 is opnieuw een zomer vol evenementen. En deze zomer vinden er meer evenementen dan ooit plaats met herbruikbaar cateringmateriaal. Zij kappen met wegwerp.

Vorig jaar lanceerde de OVAM haar Kwittencampagne. Onder de noemer Kappen met Wegwerp is Top (KWIT) willen we burgers en organisaties stimuleren om wegwerpproducten te vermijden. 

De OVAM biedt eventorganisatoren die overschakelen naar herbruikbare bekers en/of eetgerei een handige toolkit aan voor communicatie voor, tijdens en na het event. Download het materiaal via: www.kwitten.be/toolkit 

Al het materiaal is vrij te gebruiken en u vindt er meteen ook de bronbestanden om eventueel verder te personaliseren voor uw event. 

Het communicatiemateriaal past binnen de Kwittencampagne. Zo kunt u als organisator zelf meesurfen op de toenemende bekendheid van Kwitten en meteen ook uw eigen bijdrage leveren aan een impactvolle campagne. 

Dit najaar geven we Kwitten een stevige extra boost met een herhaling van de lanceringscampagne (via radio, sociale media, …) en extra acties rond wasbare luiers en draagtassen. Maar daar hoort u later zeker meer over.

Team pers & communicatie

Woordvoerder