Ga terug

Vermijd voedselverlies en kook met Wat-je-nog-liggen-hadGPT!

Nieuwsbericht · Sep 20, 2023 3:42:00 PM
Campagnebeeld watjenogliggenhadGPT

De Kostwinners is een sterk verbond van organisaties in Vlaanderen die elk op hun manier de strijd aangaan tegen voedselverlies. Iedereen die meer wil weten over de problematiek, maar vooral wie zelf aan de slag wil gaan om er iets aan te doen, vindt inspiratie op www.dekostwinners.be. Of je nu student, leerkracht, milieuambtenaar, voedingsbedrijf of landbouwer bent.
En wie zijn die Kostwinners? De Kostwinners zijn alle partners die het Vlaams actieplan tegen voedselverlies trekken. En dat actieplan is nodig, want jaarlijks gaat er in Vlaanderen bijna 900.000 ton eetbaar voedsel verloren.  

Om iedereen mee te betrekken in de strijd tegen voedselverlies, lanceren wij met De Kostwinners de Wat-je-nog-liggen-hadGPT. Zit jouw koelkast ook vol restjes, overrijpe, half-opgegeten of gewoon vergeten ingrediënten? Het antwoord is waarschijnlijk ja en misschien heb je geen inspiratie om met die restjes aan de slag te gaan. Met de Wat-je-nog-liggen-hadGPT bedenk je unieke recepten met alles wat je nog in je koel- of voorraadkast hebt liggen, zodat je nooit meer restjes hoeft weg te gooien.

Probeer het zelf en wie weet eet je straks iets geniaal of misschien eerder iets heel… speciaal! 

Ik wil een recept uitproberen
 

Team pers & communicatie

Voor persvragen kan u hier contact opnemen.

Hebt u een persvraag? Stel ze hier:

Adres
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Route en bereikbaarheid
Telefoon
015284140