Home
Over ons
Partners
Publicaties
Nieuws
Zoek
Bij je thuis
Op het werk
Met je school
Op je kot
In de horeca
In de grootkeuken
Met je lokaal bestuur
In productie & verkoop
Voedsel is goud, verspillen is fout
Kostwinnende nieuwtjes
en actualiteit
Draf in galop: van restproduct naar ingrediënt
News item · May 5, 2025
Restjes om van te smullen: winnaars van de Wat-Boury-nog-liggen-hadGPT wedstrijd beleven een unieke culinaire ervaring
News item · November 12, 2024
Eerste hulp bij voedselverlies? Plan-eet!
News item · November 5, 2024
Comeos en Fevia lanceren vernieuwde brochure rond schenkingen
News item · September 27, 2024
IOK lanceert preventieproject rond voedselverlies op de markt van Geel
News item · October 1, 2024
De Kostwinners lanceren samen met de OVAM de campagne Wat-Boury-nog-liggen-hadGPT
News item · September 27, 2024
Ecowerf - Kopen, koken en bewaren zonder verspilling? Dat smaakt!
News item · September 27, 2024
Vlaams huishouden gooit dit jaar tot 508 euro aan eetbaar voedsel weg – OVAM en de Kostwinners organiseren wedstrijd met sterrenrestaurant Boury om voedselverlies tegen te gaan
News item · September 27, 2024
Inzichten uit Rondetafel voedselverlies Fevia
News item · September 22, 2024
Hoeveel geld kan jij besparen door minder voedsel te verspillen? Ontdek het met IOK
News item · September 26, 2024
IDM lanceert Kampioenentraining ‘Voedsel is Goud’
News item · September 26, 2024
Ibogem zoekt ‘life hacks’ inwoners tegen voedselverspilling
News item · September 22, 2024
Niet gevonden wat u zocht?
Zoekresultaten