U hebt een horecazaak?

Vanaf 1 januari 2021 geldt deze sorteerplicht voor restaurants, brasserieën en hotels die meer dan 50 maaltijden per dag serveren, voor feestzalen en polyvalente zalen met meer dan 250 zitplaatsen en voor alle cateringbedrijven. En vanaf 1 januari 2024 geldt ze voor alle horecazaken. Ook voor u, dus wist u dat …


u uw hoeveelheid restafval kunt halveren als u keukenafval en etensresten selectief inzamelt? Zo neemt uw restafval, het duurste afval, een pak minder ruimte in!

Communicatiemateriaal


Hieronder vindt u alle materiaal dat we voor deze campagne ontwikkelden. Het is er voor u. Gebruik het om uw leden, klanten, medewerkers, collega’s, … te informeren.

U vindt hieronder bestanden in lage resolutie. Wilt u zelf een folder of een affiche drukken? Dan bezorgen wij u graag het bestand in hoge resolutie. Vraag uw HR-bestand aan via communicatie@ovam.be

Heeft u maar enkele gedrukte exemplaren van de folder nodig. Dan kunt u die bij ons ook bestellen >>

Instructiefilmpje