Home
Over ons
Partners
Publicaties
Nieuws
Zoek
Bij je thuis
Op het werk
Met je school
Op je kot
In de horeca
In de grootkeuken
Met je lokaal bestuur
In productie & verkoop
Voedsel is goud, verspillen is fout
Kostwinnende nieuwtjes
en actualiteit
Comeos en Fevia lanceren vernieuwde brochure rond schenkingen
Nieuwsbericht · 27 september 2024
IOK lanceert preventieproject rond voedselverlies op de markt van Geel
Nieuwsbericht · 1 oktober 2024
De Kostwinners lanceren samen met de OVAM de campagne Wat-Boury-nog-liggen-hadGPT
Nieuwsbericht · 27 september 2024
Ecowerf - Kopen, koken en bewaren zonder verspilling? Dat smaakt!
Nieuwsbericht · 27 september 2024
Vlaams huishouden gooit dit jaar tot 508 euro aan eetbaar voedsel weg – OVAM en de Kostwinners organiseren wedstrijd met sterrenrestaurant Boury om voedselverlies tegen te gaan
Nieuwsbericht · 27 september 2024
Eerste hulp bij voedselverlies? Plan-eet!
Nieuwsbericht · 27 september 2024
Inzichten uit Rondetafel voedselverlies Fevia
Nieuwsbericht · 22 september 2024
Hoeveel geld kan jij besparen door minder voedsel te verspillen? Ontdek het met IOK
Nieuwsbericht · 26 september 2024
IDM lanceert Kampioenentraining ‘Voedsel is Goud’
Nieuwsbericht · 26 september 2024
Ibogem zoekt ‘life hacks’ inwoners tegen voedselverspilling
Nieuwsbericht · 22 september 2024
Intradura in de regio Vlaams-Brabant zet in op Oktober-geen-restjes-over
Nieuwsbericht · 23 september 2024
Fevia organiseert nieuw lerend netwerk voedselverlies voor voedingsbedrijven
Nieuwsbericht · 17 september 2024
Niet gevonden wat u zocht?
Zoekresultaten