
Schuif mee aan
in de grootkeuken.
Grootkeukens voorzien scholen, ziekenhuizen, bedrijven en woonzorgcentra dagelijks van smakelijke kost. Met deze tips verdeel je de uitdagingen om voedselverlies te bestrijden in behapbare porties.
Ga als grootkeuken de challenge aan om minder voedsel te verspillen
In aanloop van de internationale dag tegen voedselverspilling op 29 september lanceert FoodWIN de campagne ‘De Verspillingsvrije Grootkeuken'. Verschillende grootkeukens namen deel aan een challenge om voedselverspilling aan te pakken. Het resultaat zie je in de filmpjes, die boordevol tips & tricks zitten om voedselverspilling in een grootkeuken aan te pakken. Doe mee en word ook een verspillingsvrije grootkeuken.
Zorgzame keukens
Au Bain-Perdu
Hoe kunnen zorgkeukens overschotten uit warmhoudkarren vermijden en toch valoriseren richting voeding?
FOOD LOSS IN CARE
Twee problemen in één klap: malnutritie en voedselverliezen verminderen in woonzorgcentra.
Grootkeukens Vlaamse overheid
Het ultieme doel in alle Vlaamse overheidsgebouwen: zero waste!